Kan ik de kosten van mijn aankoopmakelaar meefinancieren?

Kan ik de kosten van mijn aankoopmakelaar meefinancieren?

Heeft u geen ruim budget en wilt u graag de kosten van uw aankoopmakelaar meefinancieren in uw hypotheek? Dat is mogelijk. Wij leggen hieronder uit hoe dit precies werkt en waar u op moet letten.

 Kosten aankoopmakelaar meefinancieren in hypotheekbedrag

Sommige mensen kiezen ervoor om de kosten van de aankoopmakelaar mee te financieren in het hypotheekbedrag. Dit is namelijk mogelijk. Wel dient u er rekening mee te houden dat het bedrag dat u aan de makelaar dient te betalen in het hypotheekbedrag past. Wanneer uw woning evenveel kost als uw maximale hypotheek, dan is er geen ruimte meer over om ook de makelaarskosten mee te financieren.

Makelaarskosten zijn niet aftrekbaar
Indien u ervoor kiest om de makelaarskosten mee te financieren in het hypotheekbedrag, dan is het goed om te weten dat deze makelaarskosten niet aftrekbaar zijn. Houdt u hier rekening mee?

Laat u adviseren door onze makelaar

Onze makelaars geven u betrouwbaar en onafhankelijk hypotheekadvies. Heeft u vragen aangaande makelaarskosten en het hypotheekbedrag? Dan kunt u deze stellen aan onze makelaars uit de regio van Nijmegen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u vragen of hulp nodig bij het vinden van een makelaar in Nijmegen?